CROMO: 5_ EBM El Palomar

18-11-2020
Aquest és el cromo de l'EBM El Palomar.

És el número 5 de la col·lecció de cromos del districte de Sant Andreu. 
És de color verd fosc perquè aquest punt pertany a la categoria Informació i educació ambiental del mapa Barcelona+Sostenible.

La cara frontal del cromo mostra la fotografia de la Plaça Can Fabra i al peu de la imatge hi ha les icones més representatives d’aquest punt que són:
1 - Escoles + Sostenibles
2 - Menjador col·lectiu ecològic
3 - Compostador comunitari escolar
4 - Hort urbà i jardí comunitari

El centre educatiu EBM El Palomar forma part de la xarxa Escoles + Sostenibles. Un dels objectius principals de l’escola és contribuir a la sostenibilitat des de l’educació. Animen a altres escoles de Barcelona per ser sostenibles. Des de l’any 2.001 les escoles Bressol van començar a fer accions per ser més sostenibles. Com per exemple menjador col·lectiu ecològic, compostatge comunitari escolar, hort urbà i jardí comunitari… L’escola es va inaugurar l’any 1.982 i a més de les accions sostenibles,
es caracteritza també per una vinculació amb el barri.

En l'altra cara del cromo hi ha dues preguntes que fan referència al punt del Mapa Barcelona+Sostenible presentat a la cara frontal.

Primera pregunta:
Quin any es va inaugurar l'escola?

Segona pregunta:
Quins elements podem veure al jardí de l'escola?

Si contestes almenys a una de les dues preguntes podràs aconseguir més cromos i acabar la teva col·lecció!

Aquest cromo pertany a la primera col·lecció dels CROMOS DEL MAPA BARCELONA+SOSTENIBLE del Districte de Sant Andreu. Aquesta col·lecció ha estat creada per l'alumnat de 5è del curs 2020/21 de l'Escola FEDAC de Sant Andreu.

Si vols saber més sobre aquest projecte visita aquest relat o posa't en contacte amb la Cooperativa Raons.