CROMO: 4_ Recinte Can Fabra

18-11-2020
Aquest és el cromo del Recinte Can Fabra.

És el número 4 de la col·lecció de cromos del districte de Sant Andreu. 
És de color violeta perquè aquest punt pertany a la categoria Participació i innovacions comunitàries del mapa Barcelona+Sostenible.

La cara frontal del cromo mostra la fotografia del Recinte Can Fabra i al peu de la imatge hi ha les icones més representatives d’aquest punt que són:
1 - Centre social cultural o de lleure
2- Accessibilitat per a presones amb mobilitat reduïda
3- Wifi municipal gratuït
4- Indret cultural

El recinte forma part de la història de Sant Andreu ja que fa més de 150 anys que hi és (des del 1.837). Al llarg de la seva història ha aportat molt a l’economia de la ciutat a més de transformar el barri. Actualment les seves instal·lacions estan dedicades a diferents activitats (culturals, educatives...) que fan de la fàbrica un punt + sostenible. Ben aviat hi haurà un museu explicatiu de la seva història.  

En l'altra cara del cromo hi ha dues preguntes que fan referència al punt del Mapa Barcelona+Sostenible presentat a la cara frontal.

Primera pregunta:
En quin any es va fundar la fàbrica?

Segona pregunta:
Quins gegants hi trobem, relacionats amb l'escola FEDAC Sant Andreu?

Si contestes almenys a una de les dues preguntes podràs aconseguir més cromos i acabar la teva col·lecció!

Aquest cromo pertany a la primera col·lecció dels CROMOS DEL MAPA BARCELONA+SOSTENIBLE del Districte de Sant Andreu. Aquesta col·lecció ha estat creada per l'alumnat de 5è del curs 2020/21 de l'Escola FEDAC de Sant Andreu.

Si vols saber més sobre aquest projecte visita aquest relat o posa't en contacte amb la Cooperativa Raons.