CROMO: 3_ Botiga Humana

18-11-2020
Aquest és el cromo de la Botiga Humana.

És el número 3 de la col·lecció de cromos del districte de Sant Andreu. 
És de color turquesa perquè aquest punt pertany a la categoria Comerç, serveis i turisme sostenible del mapa Barcelona+Sostenible.

La cara frontal del cromo mostra la fotografia de la façana de la botiga i al peu de la imatge hi ha les icones més representatives d’aquest punt que són:
1 - Botigues de segona mà
2- Contenidor de recollida de roba

Humana és una empresa que es caracteritza per una recollida i gestió de peces de roba de segona mà. El personal que hi treballa explica que classifiquen la roba segons el seu estat: les peces que estan en bon estat les porten a altres botigues i a la resta l’utilitzen per fer altra roba. L’empresa Humana actualment disposa de més de 5.000 contenidors i recullen aproximadament dos milions de peces de vestir a l’any. Està present en altres continents, com per exemple, Àfrica. Allà ajuden també fent escoles i donant roba de segona mà.

En l'altra cara del cromo hi ha dues preguntes que fan referència al punt del Mapa Barcelona+Sostenible presentat a la cara frontal.

Primera pregunta:
Quantes peces de roba recullen a l'any?

Segona pregunta:
Quants contenidors per a recollir roba hi ha a la botiga?

Si contestes almenys a una de les dues preguntes podràs aconseguir més cromos i acabar la teva col·lecció!

Aquest cromo pertany a la primera col·lecció dels CROMOS DEL MAPA BARCELONA+SOSTENIBLE del Districte de Sant Andreu. Aquesta col·lecció ha estat creada per l'alumnat de 5è del curs 2020/21 de l'Escola FEDAC de Sant Andreu.

Si vols saber més sobre aquest projecte visita aquest relat o posa't en contacte amb la Cooperativa Raons.