Primer mercat agroecològic de Vallcarca

24-08-2017

El primer Fem mercat per tal d’aconseguir que Vallcarca tingui un espai de trobada veïnal on es potenciï la producció ecològica i de proximitat.

El dissabte 16 de setembre es durà a terme el primer mercat agreocològic de 10h a 14h a la placeta del metro de Vallcarca.

Amb la celebració del Fem mercat es vol promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable que eviti la despesa en envasos, agroquímics i combustibles que comporten els productes d’importació. Així mateix, també s’aposta per potenciar els valors comunitaris, divulgar, participar i generar xarxes de recolzament veïnal, d'apoderament ciutadà que provoquin canvis en valors i estils de vida i que permetin avançar cap a una ciutat més sostenible, justa i cohesionada.

Es podrà omplir el cistell de la compra amb productes ecològics i de proximitat. A més, es podrà participar en un taller de cuina silvestre, reparar la bicicleta o petits electrodomèstic i decidir quin model de comerç us agrada més per al barri.

Els i les més petites de casa també tindran el seu espai per gaudir de jocs de fusta i cartró. I les més grans podreu fer barri intercanviant receptes i trucs de cuina mentre us refresqueu amb amb begudes i tapes ecològiques.


L'organitza l'aula ambiental Bosc de Turull amb la col·laboració de: AFA Escola Montseny, Col·lectiu Volta Arquitectes, Grup de consum ecològic Valldures, Grup de consum ecològic Trementinaires i Observatori de Vallcarca. 
 


Més informació:

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats