Els envasos d'un sol ús per a les begudes i menjar per emportar suposen una gran part dels residus generats en una ciutat i són considerats com els elements amb més impacte ambiental a les platges i els rius d'arreu del món. A Europa, el menjar per emportar genera +20.000 tones de residus a l'any.
Existeixen a la ciutat iniciatives que ofereixen una alternativa lliure de residus pel take away amb envasos retornables. Aquest itinerari pretén mostrar els establiments de la ciutat amb opcions per emportar-se les begudes i els aliments en envasos que després es retornen a l’establiment per a la seva reutilització.
Els envasos d'un sol ús per a les begudes i menjar per emportar suposen una gran part dels residus generats en una ciutat i són considerats com els elements amb més impacte ambiental a les platges i els rius d'arreu del món. A Europa, el menjar per emportar genera +20.000 tones de residus a l'any.
Existeixen a la ciutat iniciatives que ofereixen una alternativa lliure de residus pel take away amb envasos retornables. Aquest itinerari pretén mostrar els establiments de la ciutat amb opcions per emportar-se les begudes i els aliments en envasos que després es retornen a l’establiment per a la seva reutilització.