This site uses our own and third party cookies to improve our services. If you continue to browse, consider accepting its use. 
You can get more information or how to change your browser settings.   Cookies Policy

Ja coneixes l'app del Mapa B+S?

09-07-2019

El Mapa B+S també compta amb una aplicació amb la que pots buscar i crear un punt d’interès, crear relats o penjar imatges per explicar experiències als diferents espais, o simplement recórrer la ciutat descobrint exemples de sostenibilitat a través del mapa i els itineraris sense haver de tenir l'ordinador.

Cada setmana durant aquest mes descobrirem una experiència per conèixer una mica millor aquesta aplicació, estigues pendent de les nostres xarxes i no te’n perdis cap.

L’Albert descobreix el barri amb el Mapa Barcelona + Sostenible
Vols descobrir el teu barri d’una nova manera? L’Albert s’ha traslladat i surt a passejar amb l’aplicació del Mapa B+S per descobrir totes les iniciatives de sostenibilitat del nou barri; punts verds, mercats municipals, horts urbans, parcs i jardins, escoles sostenibles, comerç verd…
Veure el vídeo

La Vanessa busca un punt d’interès al Mapa Barcelona + Sostenible
Dos anys després del repte Objectiu #Rezero, la Vanessa, el Martí i el Mario segueixen reduint els residus a casa i aquest cop ens ensenyen com el Mapa B+S els ajuda a trobar els comerços que necessiten per fer una compra conscient.
Veure el vídeo

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Latest Pictures

Recent Stories