Ha començat la prova pilot per co-crear la primera col·lecció de Cromos del Mapa!

07-10-2020
Aquest mes l’equip format per la Cooperativa Raons, Espai Ambiental Cooperativa i Rezero ha començat la prova pilot per co-crear la primera col·lecció de Cromos del Mapa Barcelona+Sostenible amb la col·laboració de l'escola FEDAC Sant Andreu que pertany a la xarxa d'Escoles+sostenibles.El 30 de setembre hem anat a presentar a l’alumnat de 5è el projecte dels “CROMOS MAPA BARCELONA+SOSTENIBLE” i a demanar-los ajuda per a crear la primera col·lecció de cromos del territori.A les aules hem llençat el repte als estudiants de resoldre per grups les preguntes de la primera col·lecció de mostra. Amb gran sorpresa ens hem trobat uns equips ja experts en l'ús de la web del mapa.
A cada classe havien creat 7 equips. Cada grup té asignada una categoria del mapa sobre la qual investigar i ja havia creat una nova icona per representar-lo.Els hem preguntat si els agradaria continuar treballant en aquest projecte fins a crear nous cromos i els ha semblat divertit poder visibilitzar les iniciatives i els llocs sostenibles del seu barri… Segur que tot investigant descobriran quins punts del mapa hi ha prop de la seva escola i en proposaran uns quants més de nous!
Ens tornarem a veure en unes setmanes per a fer un recorregut que ens porti a visitar els espais seleccionats i conèixer les iniciatives i les persones que els habiten.
Estem molt felices d'haver pogut començar el projecte amb tan bon acolliment tant per part de l’alumnat com dels tutors en aquests temps complexos per a les comunitats educatives.