Segueix la 1a campanya d'alternatives de consum i prevenció residus de les joguines!

20-11-2018

I es vol editar el conte "La Tom va a l'Hospital de les Joguines"

La Vida dels Jocs i les Joguines és una campanya d'Espai Ambiental Cooperativa, iniciada al 2017, que té per objectiu donar a conèixer a les famílies les alternatives del consum de joguines i prevenció de residus a Catalunya i arreu del món, i que així esdevinguin consumidores responsables i sostenibles, a través d'un manifest, tallers i punts informatius. Aquest projecte es centra actualment a la ciutat de Barcelona, però pretèn convertir-se en referent a tota Catalunya. El projecte també dona suport a petites iniciatives responsables de joguines, com Alquiler de Juguetes, a Juguetes la Shimia i a Nonaina Nadons.

A més a més, el passat 8 de novembre Espai Ambiental Cooperativa va guanyar el premi a la categoria empresa, per la contribució a la prevenció de residus i el consum responsable, en motiu d'aquest projecte, atorgat per La Fundació prevenció residus i consum Rezero; mira la notícia aquí.

Ara la campanya continua i s'han engrescat a editar el conte "La Tom va a l'Hospital de les Joguines", que explica la història d'una osseta de peluix que ha viscut moltes aventures i té moltes ganes de compartir-les amb els nens i les nenes. Està creat per la Noemí, doctora de l'Hospital de les Joguines i la Paula Ramos, d'Espai Ambiental Cooperativa i l'Associació Dekimba.

Si hi vols col·laborar et pots posar en contacte a info@espaiambiental.com, pots inscriure't al butlletí de joguines o fer un donatiu al crowdfunding que inicien avui mateix, per recolzar la campanya i fer possible l'edició del conte.
 

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats