Saps quantes opcions tens per trobar el que busques al Mapa B+S?

10-10-2017

Vols saber quins punts d'interès sostenible es troben al teu barri o quina és la botiga de productes a granel a prop de la teva feina o quantes biblioteques de Barcelona són energèticament sostenibles...? Doncs t'expliquem quines opcions tens per trobar tot el que busques!


1. A través de les pestanyes punts d'interès o itineraris     
 
1.1. Punts d'interès

Es pot fer la búsqueda amb un clic sobre la icona de la lupa que es troba a la dreta on se'ns desplega un seguit d'opcions:

                                Nom/descripció                                                                                         Districte i Barri
                                                                                            
      
 

Icona

Es poden seleccionar tantes icones com es vulgui i ens buscarà tots aquells punts que continguin almenys una de les icones seleccionades, en canvi, si cliquem a la casella de búsqueda inclusiva, només apareixeran aquells punts que contenen totes les icones selecionades.

    

 
I que ens apareix?

Ens apareixen tots els punts en format llista però si cliquem visualitzar els resultats en el mapa ens apareixaran localitzats al mapa.

 

 
1.2. Itineraris

La búsqueda d'itineraris es fa de la mateixa manera que la dels punts d'interès, l'única diferència és que només apareixen en format llista, no apareixen localitzats en el mapa.2. A través de la pestanya del mapa              

Al mapa ens apereixen només els punts d'interès localitzats destacats. Si cliquem a la icona de la lupa se'ns desplega un buscador gaire bé igual que el buscador de punts d'interès on l'única diferència és que ens apareix la opció veure tots. Quan ens apareixen tots els punts d'interès que hi ha, podem desplaçar-nos pel mapa per fer una búsqueda més visual.

   


 

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats