Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

El distintiu Comerç Verd a Sarrià

19-07-2018

La campanya «Comerç Verd», iniciativa de Rezero - Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable - amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, té l'objectiu d'identificar i donar a conèixer aquells comerços de barri amb una oferta de productes respectuosa amb el medi ambient.

sarriaLa campanya «Comerç Verd», iniciativa de Rezero - Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable - amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, té l'objectiu d'identificar i donar a conèixer aquells comerços de barri amb una oferta de productes respectuosa amb el medi ambient.
La identificació del Comerç Verd a Sarrià va començar l'any 2014 i es va revisant periòdicament. Aquest any 2018 s'ha fet una nova actualització amb la incorporació de nous establiments i la revisió del compromís dels que ja s'havien detectat.
Aquests comerços es fan visibles al públic a través d'un segell de qualitat que poden exposar a la botiga.

El valor que aporten aquests comerços és el de ser botigues de barri amb oferta de productes que segueixen un o més dels següents criteris:
  • venda de productes de proximitat,
  • venda a granel,
  • productes amb certificació ecològica, de comerç just o
  • foment de l'ús d'envasos reutilitzables,
  • oferir alternatives a l'ús de les bosses de plàstic
Alguns d'aquests comerços estan inclosos a l’itinerari de Comerços Verds de Sarrià dins el Mapa Barcelona + Sostenible. Aquest mapa és una eina genial que permet als veïns i veïnes de la ciutat i als seus visitants trobar en un clic l'oferta de comerços que ofereixen productes respectuosos amb el medi, i proporciona als comerciants un espai on donar-se a conèixer. 

Podeu consultar els establiments del Comerç Verd de Sarrià aquí. Visiteu-los i fem entre tots un consum més responsable.

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats