This site uses our own and third party cookies to improve our services. If you continue to browse, consider accepting its use. 
You can get more information or how to change your browser settings.   Cookies Policy

El Tipi de Laludo!

21-01-2019
El dia 16 de gener hem rebut a Ladudo els amics de Canya Viva per fer un tipi a l’hort, el nostre espai d’experimentació amb la natura.

El tipi l’hem construït amb canyes recollides de les vores del riu Llobregat i tela de jute. Tipi és un terme d’origen Lakota, que significa “lloc per viure”. El tipi el feien servir els natius de la zona central de Nord-Amèrica. Era la llar més habitual de les tribus nòmades. De fet, un tipi podia ser aixecat i desmuntat en menys de dues hores entre dues persones.

Canya Viva és un projecte multidisciplinari amb l’objectiu de crear una connexió permanent entre l’ésser humà i la natura. A través de l’arquitectura bioclimàtica integrada en la permacultura, la teràpia i l’art, satisfer les necessitats més bàsiques, com l'habitatge, el menjar, medicines o cultura mitjançant l’exuberància i la biodiversitat dels materials naturals.

Amb aquesta proposta, hem establert vincles comunitaris, hem après a crear amb elements de la natura, coneixent en profunditat les qualitats de les canyes, el seu hàbitat. Hem fet treballar els dits, amb corda, hem cosit, hem recuperat coneixements ancestrals i d’altres cultures. Un procés creatiu, constructiu, ple d’amor I reconeixement.

Famílies, sigueu benvingudes a jugar amb el tipi de Laludo!