Com es treballa a Petit Suc

27-09-2022

A Petit Suc s'adapta la carta a la fruita de temporada i de proximitat. Per tant, veuràs com canvia naturalment al llarg de l'any, com les estacions.

Es treballa amb productes de temporada, respectant el cicle de vida de les fruites i verdures, es canvía de carta cada temporada, per a oferir un suc de gran qualitat, i molt saborós.
Els productes són ecològics i de proximitat. Es treballa amb productors locals, que ofereixen productes ecològics frescos, sense químics, certificats pels organismes competents, i de major qualitat nutricional.
Els sucs estan fets al moment, i amb coldpress, que és un procés que permet mantenir les propietats originals de fruites i verdures sense aplicar calor i reté el nombre més gran de nutrients, vitamines i enzims evitant la seva oxidació i maximitzant el seu valor nutricional.
Es realitzen accions sostenibles i ecològiques, utilitzant els envasos més sostenibles del mercat. Fent servir energies verdes i fomentant el bon ús de l'energia. Es té un pla de treball en contra del malbaratament alimentari, i un pla de separació de residus conscient.