CROMO: 11_ Ateneu l'Harmonia

18-11-2020
Aquest és el cromo de l'Ateneu l'Harmonia.

És el número 11 de la col·lecció de cromos del districte de Sant Andreu. 
És de color violeta perquè aquest punt pertany a la categoria Participació i innovacions comunitàries del mapa Barcelona+Sostenible.

La cara frontal del cromo mostra la fotografia de l'Ateneu l'Harnomia i al peu de la imatge hi ha les icones més representatives d’aquest punt que són:
1 - Centre social, cultural o de lleure
2 - Accessible per a persones amb mobilitat reduÏda
3 - WIFI municipal gratuït                                                                                                    4 -Indret cultural

L’Ateneu Harmonia és un casal o equipament social i cultural. Forma part del recinte de Fabra i Coats. Està al mapa Barcelona+Sostenible perquè vol transformar la realitat i desenvolupar la vida social del barri. Fomenta la participació responsable al barri i també ofereix activitats per a persones amb diversitat funcional. Realitza a més diferents cursos i tallers per conscienciar sobre la sostenibilitat.

En l'altra cara del cromo hi ha dues preguntes que fan referència al punt del Mapa Barcelona+Sostenible presentat a la cara frontal.

Primera pregunta:
Hi ha serveis per a persones amb capacitats difererents?

Segona pregunta:
Quantes associacions hi ha al llistat de l'entrada?

Si contestes almenys a una de les dues preguntes podràs aconseguir més cromos i acabar la teva col·lecció!

Aquest cromo pertany a la primera col·lecció dels CROMOS DEL MAPA BARCELONA+SOSTENIBLE del Districte de Sant Andreu. Aquesta col·lecció ha estat creada per l'alumnat de 5è del curs 2020/21 de l'Escola FEDAC de Sant Andreu.

Si vols saber més sobre aquest projecte visita aquest relat o posa't en contacte amb la Cooperativa Raons.