CROMO: 8_ Self Clean Car

18-11-2020
Aquest és el cromo de Self Clean Car.

És el número 8 de la col·lecció de cromos del districte de Sant Andreu. 
És de color vemell perquè aquest punt pertany a la categoria Empreses i organitzacions sostenibles del mapa Barcelona+Sostenible.

La cara frontal del cromo mostra la fotografia de la Plaça Can Fabra i al peu de la imatge hi ha les icones més representatives d’aquest punt que són:
1 - Membre de Barcelona + Sostenible
2 - Organització amb certificació ambiental
3 - Empresa responsable

El centre Self Clean és una empresa de neteja i desinfecció de vehicles, però amb la característica que ho realitza amb vapor d’aigua i només consumeixen 3 litres en el procés de neteja de cada vehicle, per dins i per fora. Ara també els desinfecten, i fan servir sabons especials i sostenibles amb un sistema que no danya els pulmons, així que és molt respectuós amb la salut i amb el medi ambient.

En l'altra cara del cromo hi ha dues preguntes que fan referència al punt del Mapa Barcelona+Sostenible presentat a la cara frontal.

Primera pregunta:
Com netegen els vehicles?

Segona pregunta:
Hi pot entrar un camió?

Si contestes almenys a una de les dues preguntes podràs aconseguir més cromos i acabar la teva col·lecció!

Aquest cromo pertany a la primera col·lecció dels CROMOS DEL MAPA BARCELONA+SOSTENIBLE del Districte de Sant Andreu. Aquesta col·lecció ha estat creada per l'alumnat de 5è del curs 2020/21 de l'Escola FEDAC de Sant Andreu.

Si vols saber més sobre aquest projecte visita aquest relat o posa't en contacte amb la Cooperativa Raons.