Restauración Sostenible y Solidaria

Carrer del Teide, 26
Nou Barris
08031
Barcelona



http:enriquezarte.org


Latitude: 2.1682419
Longitude: 41.4314867


Facebook
Instagram

  • Restaurant de menjar sostenible i saludable
  • Allotjament i/o servei turístic sostenible


RESSTAU vol impulsar la "alimentació responsable". És a dir muntar un restaurant amb menús sostenibles i solidaris a la vegada, en un barri força desconegut de Barcelona.

La seva missió de sostenibilitat és augmentar:
- L'oferta d'alimentació sostenible (de productors locals, de temporada, saludable, i ecològics).
- La consciència ecològica recolzant el posicionament de Barcelona com a capital mundial de l'alimentació sostenible a 2021.
- L'economia circular amb el reutilització de tots els residus.

La seva missió de solidaritat és la reinserció de poblacions en situació de vulnerabilitat (agreujada per context covid19) amb:
- Accés a necessitats bàsiques dels / de les més vulnerables com aliments, menjars, allotjament, relacions socials enriquidores, acompanyament emocional ...
- Complementar els serveis socials públics que estan col·lapsats.
- Potenciar la inserció sociolaboral dels / de les participants amb capacitacions, pràctiques a través del voluntariat i borsa de treball.

Restauración Sostenible y Solidaria

Carrer del Teide, 26
Nou Barris / El Turó de la Peira
08031 - Barcelona
 http:enriquezarte.org Facebook Instagram
RESSTAU vol impulsar la "alimentació responsable". És a dir muntar un restaurant amb menús sostenibles i solidaris a la vegada, en un barri força desconegut de Barcelona.

La seva missió de sostenibilitat és augmentar:
- L'oferta d'alimentació sostenible (de productors locals, de temporada, saludable, i ecològics).
- La consciència ecològica recolzant el posicionament de Barcelona com a capital mundial de l'alimentació sostenible a 2021.
- L'economia circular amb el reutilització de tots els residus.

La seva missió de solidaritat és la reinserció de poblacions en situació de vulnerabilitat (agreujada per context covid19) amb:
- Accés a necessitats bàsiques dels / de les més vulnerables com aliments, menjars, allotjament, relacions socials enriquidores, acompanyament emocional ...
- Complementar els serveis socials públics que estan col·lapsats.
- Potenciar la inserció sociolaboral dels / de les participants amb capacitacions, pràctiques a través del voluntariat i borsa de treball.