Lluerna Restaurant

Avinguda Pallaresa, 104

08921
Santa Coloma de Gramanet

https://lluernarestaurant.com/


Latitude: 0
Longitude: 0


Facebook
Twitter
Instagram

  • Allotjament i/o servei turístic sostenible
  • Membre de Barcelona + Sostenible


"Lluerna Restaurant" aposta per la cuina radicalment catalana, basada en la tradició i utilitzant productes locals, propers i quotidians, prioritzant productes de temporada i ecològics. Els ingredients es cuinen amb els fogons de la sostenibilitat i la proximitat.

SOSTENIBILIDAD 360°
Entenen la Sostenibilitat com un procés continu de millora per desenvolupar-nos en el present amb visió de futur i amb responsabilitat social. 
Implementen tallers d’Investigació, Desenvolupament i Innovació que han contribuït a fer més sostenibles processos interns i externs, espais, produccions, una manera diferent de relacionar-nos entre nosaltres i amb els altres.
El restaurant fa una gestió responsable de l’aigua amb una instal·lació de neteja de plats que redueix àmpliament el consum, gestiona els seus residus de forma sostenible reduint, promovent la reutilització i separant adequadament les fraccions.
I aspiren a generar consciència social compartint la seva experiència amb la resta a través de un relat sostenible a sala.

Aquesta organització està adherida al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.


 

Lluerna Restaurant

Avinguda Pallaresa, 104
08921 - Santa Coloma de Gramanet
 https://lluernarestaurant.com/ Facebook Twitter Instagram
"Lluerna Restaurant" aposta per la cuina radicalment catalana, basada en la tradició i utilitzant productes locals, propers i quotidians, prioritzant productes de temporada i ecològics. Els ingredients es cuinen amb els fogons de la sostenibilitat i la proximitat.

SOSTENIBILIDAD 360°
Entenen la Sostenibilitat com un procés continu de millora per desenvolupar-nos en el present amb visió de futur i amb responsabilitat social. 
Implementen tallers d’Investigació, Desenvolupament i Innovació que han contribuït a fer més sostenibles processos interns i externs, espais, produccions, una manera diferent de relacionar-nos entre nosaltres i amb els altres.
El restaurant fa una gestió responsable de l’aigua amb una instal·lació de neteja de plats que redueix àmpliament el consum, gestiona els seus residus de forma sostenible reduint, promovent la reutilització i separant adequadament les fraccions.
I aspiren a generar consciència social compartint la seva experiència amb la resta a través de un relat sostenible a sala.

Aquesta organització està adherida al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.