Fundació Guné

Via Augusta, 120, 1r 2a 11
Sarrià - Sant Gervasi
08006
Barcelona

https://fundaciogune.org/


Latitude: 2.1478352
Longitude: 41.4013831


Facebook
Twitter
Instagram

  • Membre de Barcelona + Sostenible
  • Hort urbà comunitari i escolar


Fundació Guné és una  entitat creada l'any 2004 que treballa a Senegal i Catalunya desenvolupant activitats per fer front a les desigualtats globals, mitjançant la promoció de la igualtat i l'equitat, per aconseguir una distribució més justa de la riquesa i assegurar la sostenibilitat ambiental treballant amb sinergia amb els objectius i estratègies polítiques i socials nacionals i internacionals encaminades a tal fi.

En aquest sentit, estan  alineades amb el Pla d'Acció per l'Emergència Climàtica, a través de l'hort comunitari agroecològic que tenen en funcionament a Barcelona on participen persones en situació d'exclusió social i des d'on es porten a terme accions formatives i de sensibilització sobre la problemàtica dels models de producció, distribució i consum alimentari a escala global per caminar cap a models més sostenibles, de proximitat i d'economia circular on es posi en el centre la cura de la terra i les persones.
 

Fundació Guné

Via Augusta, 120, 1r 2a 11
Sarrià - Sant Gervasi / Sarrià
08006 - Barcelona
 https://fundaciogune.org/ Facebook Twitter Instagram
Fundació Guné és una  entitat creada l'any 2004 que treballa a Senegal i Catalunya desenvolupant activitats per fer front a les desigualtats globals, mitjançant la promoció de la igualtat i l'equitat, per aconseguir una distribució més justa de la riquesa i assegurar la sostenibilitat ambiental treballant amb sinergia amb els objectius i estratègies polítiques i socials nacionals i internacionals encaminades a tal fi.

En aquest sentit, estan  alineades amb el Pla d'Acció per l'Emergència Climàtica, a través de l'hort comunitari agroecològic que tenen en funcionament a Barcelona on participen persones en situació d'exclusió social i des d'on es porten a terme accions formatives i de sensibilització sobre la problemàtica dels models de producció, distribució i consum alimentari a escala global per caminar cap a models més sostenibles, de proximitat i d'economia circular on es posi en el centre la cura de la terra i les persones.