Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès.

En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

Avís de sequera:

s’ha activat el protocol de sequera en fase d'alerta.

Carrer de Salvador Mundí, 2
Sarrià - Sant Gervasi
08017
Barcelona



http://www.freefood.es/


Latitude: 2.1223364
Longitude: 41.3990846


Facebook
Twitter
Instagram

  • Botiga amb secció de productes ecològics o de proximitat
  • Botiga de productes alimentaris locals o ecològics
  • Botiga de comerç just i solidari
  • Empresa responsable
  • Membre de Barcelona + Sostenible. 2012-2024


David i Marina, dues persones, pares de família. Conscienciats amb la natura, l'alimentació, la salut i l'ecologia.

La nostra passió per l'alimentació, la nutrició i l'ecologia, fa que ens encanti investigar nous productes i receptes.

Durant anys hem experimentat diferents tipus d'alimentació amb nosaltres mateixos, des de l'alimentació dissociada, la macrobiòtica, l'energètica, la vegetariana, la vegana i la crudivegana.

La intolerància al gluten de la nostra filla, ens va fer adonar de la dificultat de portar una dieta sana, lliure de tòxics, lliure de transgènics i equilibrada.

Hem anat experimentant amb diferents cereals o pseudocereals, intentant normalitzar l'alimentació des del punt de vista lliure de gluten.

Freefood

Carrer de Salvador Mundí, 2
Sarrià - Sant Gervasi / Sarrià
08017 - Barcelona
 http://www.freefood.es/ Facebook Twitter Instagram
David i Marina, dues persones, pares de família. Conscienciats amb la natura, l'alimentació, la salut i l'ecologia.

La nostra passió per l'alimentació, la nutrició i l'ecologia, fa que ens encanti investigar nous productes i receptes.

Durant anys hem experimentat diferents tipus d'alimentació amb nosaltres mateixos, des de l'alimentació dissociada, la macrobiòtica, l'energètica, la vegetariana, la vegana i la crudivegana.

La intolerància al gluten de la nostra filla, ens va fer adonar de la dificultat de portar una dieta sana, lliure de tòxics, lliure de transgènics i equilibrada.

Hem anat experimentant amb diferents cereals o pseudocereals, intentant normalitzar l'alimentació des del punt de vista lliure de gluten.