Ja tenim la primera col·lecció de cromos del Mapa B+S

26-02-2021

La prova pilot, realitzada en xarxa, ha finalitzat amb un resultat excel·lent.

Els cromos
L’objectiu dels cromos del Mapa Barcelona + Sostenible és promoure i donar a conèixer aquesta plataforma virtual i vincular-la a un territori mitjançant un joc de cartes. A més, busca oferir a la xarxa de les Escoles+Sostenibles un recurs d’aprenentatge dels seus entorns més proper per continuar treballant l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat des de l’educació i el reconeixement de les escoles com a agents de canvi a la ciutat.Prova pilot 2020
Durant la tardor del 2020 hem dut a terme la prova pilot per a la primera cocreació d’una col·lecció de Districte del Mapa B+S amb l’escola FEDAC Sant Andreu. L’objectiu ha estat, a banda de crear la col·lecció, redactar una metodologia i executar-la mitjançant la prova pilot per tal que qualsevol entitat que formi part del Mapa B+S pugui replicar el projecte.
Així, amb la nostra ajuda, l’alumnat ha escollit els punts que volien que formessin part de la col·lecció, els han investigat i han dissenyat els cromos. Ara esperen amb ànsia el moment en què les mesures sanitàries permetin començar el joc pel barri i que cada família pugui completar la seva col·lecció. 
A nivell intern, s’ha redactat una metodologia i s’han desenvolupat diversos vídeos que ajuden a executar el projecte, com aquest.

 

Un treball en xarxa
Aquest projecte s’ha realitzat entre les Cooperatives Espai Ambiental i Raons (impulsora del joc dels cromos des del 2015) i la Fundació Rezero.
És un dels primers projectes que es realitzen en xarxa dins del mapa i el resultat ha estat més que enriquidor.

Per a saber-ne més visita els relats relacionats amb els cromos del Mapa B+S!

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats