Data: 21/10/2017, 11:00 - 13:30Lloc: Aula Ambiental Bosc Turull A la tardor, podem gaudir dels colors ocres i terrosos dels aliments com el moniato, la carbassa, la magrana, els bolets... Coneixerem quins són els productes típics d'aquesta temporada, què ens aporten i farem diverses receptes per tal de treure'n profit. Cuina de proximitat per gaudir de cada estació!
A càrrec de Joan Solé, Societat Catalana d'Educació Ambiental.
--------------------------------
Dissabte 21 d'octubre de 11:00 a 13:30h
Aula Ambiental Bosc Turull
Preu: 4 euros.
Aquesta activitat està parcialment subvencionada i comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.
És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.
Places limitades! Us podeu inscriure a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.
Descàrregues