Data: 13/07/2023, 18:00 - 22:00Lloc: Can Calopa. (Carretera, BV-1468, Km 4, 8, 08017 Barcelona)
En una societat cada cop més allunyada del sector primari, interessar-se per l'origen dels aliments és el primer pas cap a un consum responsable. Entendre el rerefons de la producció agroalimentària, consumir productes locals, aprendre a cultivar-los, relacionar la pagesia amb la gestió forestal, de vital importància en episodis de sequera, per prevenir incendis o valorar i defensar la biodiversitat són només algunes de les arestes del sistema alimentari que predomina avui en dia. Combatre'l i oferir alternatives de producció i consum, de col·laboració, integració i organització veïnal és, precisament, l'objectiu de moltes iniciatives i projectes sorgits a l'àrea metropolitana de Barcelona. Donem-los veu!
Amb la participació de: Arnau Montserrat (Ruralitzem), Erik Hobbelink (Can Pujades), Keras Buti (ponent pendent de confirmació). A càrrec d’Espai Consum Responsable i Can Calopa.
Horaris i desenvolupament de la jornada: 18.45 h. - Visita a Can Calopa i copa de benvinguda 19.15 h. - Diàleg 20.45 h. - Sopar a la fresca a la Vinoteca de Can Calopa. *El sopar serà optatiu i a càrrec de cada participant. L'oferta consisteix en dos plats + copa de vi de Can Calopa (15€ per persona). Aquesta oferta, com la resta de menjar i begudes de la carta, estaran disponibles.