This site uses our own and third party cookies to improve our services. If you continue to browse, consider accepting its use. 
You can get more information or how to change your browser settings.   Cookies Policy

Segueix la 1a campanya d'alternatives de consum i prevenció residus de les joguines!

20-11-2018

I es vol editar el conte "La Tom va a l'Hospital de les Joguines"

La Vida dels Jocs i les Joguines és una campanya d'Espai Ambiental Cooperativa, iniciada al 2017, que té per objectiu donar a conèixer a les famílies les alternatives del consum de joguines i prevenció de residus a Catalunya i arreu del món, i que així esdevinguin consumidores responsables i sostenibles, a través d'un manifest, tallers i punts informatius. Aquest projecte es centra actualment a la ciutat de Barcelona, però pretèn convertir-se en referent a tota Catalunya. El projecte també dona suport a petites iniciatives responsables de joguines, com Alquiler de Juguetes, a Juguetes la Shimia i a Nonaina Nadons.

A més a més, el passat 8 de novembre Espai Ambiental Cooperativa va guanyar el premi a la categoria empresa, per la contribució a la prevenció de residus i el consum responsable, en motiu d'aquest projecte, atorgat per La Fundació prevenció residus i consum Rezero; mira la notícia aquí.

Ara la campanya continua i s'han engrescat a editar el conte "La Tom va a l'Hospital de les Joguines", que explica la història d'una osseta de peluix que ha viscut moltes aventures i té moltes ganes de compartir-les amb els nens i les nenes. Està creat per la Noemí, doctora de l'Hospital de les Joguines i la Paula Ramos, d'Espai Ambiental Cooperativa i l'Associació Dekimba.

Si hi vols col·laborar et pots posar en contacte a info@espaiambiental.com, pots inscriure't al butlletí de joguines o fer un donatiu al crowdfunding que inicien avui mateix, per recolzar la campanya i fer possible l'edició del conte.
 

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Latest Pictures

Recent Stories