Rebost Comunitari de la Fundació Roure

Carrer Montanyans, 3
Ciutat Vella
08003
Barcelona


https://www.fundacioroure.org/category/rebost-comunitari/


Latitude: 2.1800746
Longitude: 41.3873496



  • Espai d'accions per combatre la pobresa alimentària
  • Serveis de suport i ajuda mútua


El Rebost Comunitari liderat per la Fundació Roure, és el resultat de la unió dels esforços de diverses entitats que treballen conjuntament per donar resposta a necessitats alimentàries de les persones en situació de vulnerabilitat social. Amb aquest projecte es busca optimitzar els recursos, ampliar la diversificació del productes, evitar el malbaratament alimentari i les duplicitats que donen lloc a desigualtats, i arribar a més persones sense recursos. És un equipament tipus economat.
Aquest recurs permet que les persones i famílies amb necessitats alimentàries puguin triar els aliments que necessitin per a la seva nutrició saludable i no ser receptores passives d’un lot d’aliments.
Les persones que accedeixen al rebost venen derivades per treballadors/es socials de les entitats col·laboradores o per les pròpies de Serveis Socials.
TIPUS DE PRODUCTES
Aliments bàsics: llet, carn, fruita, verdura, pasta, arròs, sucs de fruita, ous, sucre, cacau, iogurts, conserves, llegums, pa, cereals infantils, galetes, formatges, sopes deshidratades, etc.
Altres aliments: plats precuinats, embotits, pastisseria, batuts.
Altres productes d’higiene persona

Rebost Comunitari de la Fundació Roure

Carrer Montanyans, 3
Ciutat Vella / Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
08003 - Barcelona
 https://www.fundacioroure.org/category/rebost-comunitari/
El Rebost Comunitari liderat per la Fundació Roure, és el resultat de la unió dels esforços de diverses entitats que treballen conjuntament per donar resposta a necessitats alimentàries de les persones en situació de vulnerabilitat social. Amb aquest projecte es busca optimitzar els recursos, ampliar la diversificació del productes, evitar el malbaratament alimentari i les duplicitats que donen lloc a desigualtats, i arribar a més persones sense recursos. És un equipament tipus economat.
Aquest recurs permet que les persones i famílies amb necessitats alimentàries puguin triar els aliments que necessitin per a la seva nutrició saludable i no ser receptores passives d’un lot d’aliments.
Les persones que accedeixen al rebost venen derivades per treballadors/es socials de les entitats col·laboradores o per les pròpies de Serveis Socials.
TIPUS DE PRODUCTES
Aliments bàsics: llet, carn, fruita, verdura, pasta, arròs, sucs de fruita, ous, sucre, cacau, iogurts, conserves, llegums, pa, cereals infantils, galetes, formatges, sopes deshidratades, etc.
Altres aliments: plats precuinats, embotits, pastisseria, batuts.
Altres productes d’higiene persona