Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

BCNSona17 Properitiat

12-04-2018
ESCOLA PROSPERITAT
CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA MINIMITZACIÓ DEL SOROLL. 26-04-2017
Per celebrar el Dia Internacional de la Minimització del Soroll  l’escola s’ha afegit a la iniciativa de l’ajuntament de Barcelona i la Fàbrica del Sol i Escoles + Sostenibles per aixecar el paisatge sonor de Barcelona.
Els cicles es hem repartit diferents paisatges sonors de l’interior de l’escola. A 1a hora del matí  i de la tarda s’han gravar els sons i s’ha fet un treball posterior.
A Cicle inicial han observat que hi ha objectes que no fan soroll i d’altres que tenen un so concret. Han distingit els que es produeixen a dins de la classe: arrossegar de cadira, un truc a la porta.... Després han enllaçat imatges amb l’onomatopeia corresponent. Sons específics. Finalment, han gravat aquests sons específics i n’han fet fotos. So esbarjo


Al Cicle mitjà entre tots han fet un llistat de microsons i han escrit i il·lustrat adjectius (ritmic i tranquil) i noms de com se sentien escoltant-los.
A 4t han gravat els sons que feia cada grup. Endevineu quin soroll feien a cada foto? Microsons
Trieu entre: retallar, estripar, fer caure objectes, passar pàgines o pintar.

Al Cicle superior han gravat sons generals (entrada a l’escola, esbarjo dels nens d’infantil, baixada escales...) i han imaginar què els fa sentir aquells sons, han triar una situació concreta d’un dels sons i han descrit sentiments i emocions.