Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Superilla del Poblenou

Carrer dels Almogàvers, 208
Sant Martí
08018
Barcelona

http://ajuntament.barcelona.cat/superilles/ca/content/el-poblenou


Latitude: 2.1960593246117
Longitude: 41.401573078018



  • Urbanisme sostenible
  • Zones de vianants o de prioritat invertida
  • Carril bici (oest)
  • Carril bici (est)
  • Aparcament de bicicletes
  • Associació i moviments veïnal
  • Parc o jardí públic


La superilla del Poblenou, com es defineix en el projecte "Omplim de vida els carrers" de l'ajuntament de Barcelona, és una unitat urbana constituïda per la suma de diverses illes de cases en què es pacifiquen els carrers per recuperar espai públic per als vianants, es limita el trànsit motoritzat i es dóna prioritat a la mobilitat sostenible i a l’espai compartit, verd i segur. És un model de llarg recorregut que es realitza amb una implementació gradual, i participatiu, on les veïnes dels diferents barris que es volen intervindre col·laboren a definir les necessitats que la superilla ha de cobrir. 
Durant el setembre del 2016 es va implantar la primera superilla al districte de Sant Martí, en el perímetre format pels carrers de Badajoz, de Pallars, de la Llacuna i de Tànger, a cavall entre els barris del Poblenou i del Parc i la Llacuna del Poblenou. 
Fruit d'haver escoltat les queixes i les propostes, i de la feina feta en el marc de la Comissió de Treball, es va tancar la prova pilot. S'implantà la mobilitat definitiva i començaren les actuacions a l'espai públic per adaptar el model al territori, als seus habitants i a les activitats que s'hi fan. En una primera fase, que es va allargar fins a la primavera del 2017, s'hi ha actuat amb pintura, mobiliari urbà i arbres en torreta per crear i remarcar les zones d’estada i convivència, dedicades especialment als infants i a la interacció ciutadana, en trams de carrer i en cruïlles alliberades de trànsit de vehicles de motor.
Posteriorment, a partir de la tardor del 2017, es va començar la segona fase de treballs, en què s'executà la urbanització estructurant del tram del carrer dels Almogàvers, entre els carrers de Roc Boronat i de la Llacuna, així com de les cruïlles d'accés a la superilla, i les places de Dolors Piera i Isabel Vila.

Superilla del Poblenou

Carrer dels Almogàvers, 208
Sant Martí / El Parc i la Llacuna del Poblenou
08018 - Barcelona
 http://ajuntament.barcelona.cat/superilles/ca/content/el-poblenou
La superilla del Poblenou, com es defineix en el projecte "Omplim de vida els carrers" de l'ajuntament de Barcelona, és una unitat urbana constituïda per la suma de diverses illes de cases en què es pacifiquen els carrers per recuperar espai públic per als vianants, es limita el trànsit motoritzat i es dóna prioritat a la mobilitat sostenible i a l’espai compartit, verd i segur. És un model de llarg recorregut que es realitza amb una implementació gradual, i participatiu, on les veïnes dels diferents barris que es volen intervindre col·laboren a definir les necessitats que la superilla ha de cobrir. 
Durant el setembre del 2016 es va implantar la primera superilla al districte de Sant Martí, en el perímetre format pels carrers de Badajoz, de Pallars, de la Llacuna i de Tànger, a cavall entre els barris del Poblenou i del Parc i la Llacuna del Poblenou. 
Fruit d'haver escoltat les queixes i les propostes, i de la feina feta en el marc de la Comissió de Treball, es va tancar la prova pilot. S'implantà la mobilitat definitiva i començaren les actuacions a l'espai públic per adaptar el model al territori, als seus habitants i a les activitats que s'hi fan. En una primera fase, que es va allargar fins a la primavera del 2017, s'hi ha actuat amb pintura, mobiliari urbà i arbres en torreta per crear i remarcar les zones d’estada i convivència, dedicades especialment als infants i a la interacció ciutadana, en trams de carrer i en cruïlles alliberades de trànsit de vehicles de motor.
Posteriorment, a partir de la tardor del 2017, es va començar la segona fase de treballs, en què s'executà la urbanització estructurant del tram del carrer dels Almogàvers, entre els carrers de Roc Boronat i de la Llacuna, així com de les cruïlles d'accés a la superilla, i les places de Dolors Piera i Isabel Vila.