Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Biciclot

Carrer de la Verneda, 16-18
Sant Martí / El Clot
08018 - Barcelona
 933077475 rebiciclem@biciclot.net http://www.rebiciclem.org Facebook Twitter Google+ Instagram
Som cooperativa de treball, un model d’economia social centrat en les persones, democràtic amb vocació de servei, compromís social i mediambiental. Promovem la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic, saludable i per una mobilitat sostenible.

 -Treballem amb complicitat amb el territori i les entitats socials, les escoles, instituts, centres educatius, les administracions publiques i els particulars oferint-los cursos de mecànica, d’aprendre a anar en bici i circular segur i un espai d’autoreparació.

 -Treballem amb els infants, educant i sensibilitzant per una circulació segura amb activitats escolars i campanyes educatives.

 -Treballem per la inserció sociolaboral de joves i adults fent formació ocupacional i pràctiques laborals.

 -Recollim bicicletes usades, les reparem i posem de nou en circulació amb el mercat de segona ma i fent donacions de caire social.

 -Treballem per a les persones, oferint cursos adreçats a adults: cursos de mecànicapel manteniment de la bici, la reutilització i el reciclatge, amb propostes participatives oferint l’espai d’autoreparació, els cursos d’aprendre a anar en bici i d’ aprendre a circular, rutes guiades i passejades per descobrir Barcelona d’una forma diferent.

 -Creiem en un turisme de qualitat en què la bicicleta és l’eina ideal per descobrir la ciutat. Els itineraris organitzats fan que es pugui gaudir de la visita d’una manera àgil, divertida, segura i respectuosa amb el medi ambient.