Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Música als parcs 2017

13-06-2017

Música als Parcs: 50 concerts gratuïts a uns trenta espais verds, del 7/6/17 al 31/8/17.

Cada any els espais verds de la ciutat s'omplen de música gràcies a "Música als Parcs". Consulteu la programació aquí.
Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència de joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i les nits d'estiu.
En aquesta nova edició 2017, s'ofereixen 50 concerts de diferents estils, com ara música clàssica, jazz, blues, formacions corals i formacions d'escoles de música o orquestres. Hi actuen els músics i els intèrprets seleccionats pel jurat en l'edició d'enguany: intèrprets de música que ofereixen concerts de petit format, quartets com a màxim. Tots els músics són majors de 16 anys i menors de 35.
També hi participen escoles de música municipals, amb la voluntat de destacar la tasca educativa de les escoles municipals de música de Barcelona, que formen gran part dels músics que en el futur passaran a estudis musicals superiors.

Concerts destacats
El tret de sortida al cicle el donarà The Hanfris Quartet, el 10 de juny, a les 21.00 hores, al parc de la Barceloneta.
Prèviament a l’inici del cicle de Música als Parcs tindran lloc dos concerts especials a càrrec de l’escola Municipal de l’Eixample, amb les actuacions de la Banda Olodum i la Banda Ventsonats, i de la Banda Bentocats de l’escola municipal de Sant Andreu, els dies 7 i 9 de juny, respectivament, al parc de la Ciutadella, a les 20.00 hores.
Dins el cicle també se celebrarà el Dia de la Música, el 21 de juny, amb una actuació del Combo de l'EMM Can Fargues i The Soul Titoo's Trio, que tindrà lloc als Jardins de Can Fargues, a les 21.00 hores.
El punt final a l’edició 2017 del cicle Música als Parcs serà al parc del Clot, en un concert de cloenda a càrrec de Monica Green, que tindrà lloc a les 21.00 hores.

Visites guiades
En una ciutat com Barcelona, els espais verds són pulmons que, a banda de proporcionar espais d’oci, esbarjo i descans, contribueixen a regular la temperatura i disminuir la contaminació acústica i són l’habitatge de fauna i flora variada.
Per donar a conèixer millor aquests beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany ampliem el nombre de visites guiades prèvies als concerts; concretament, n’hi haurà una a cada districte. D’aquesta manera, podreu conèixer més i millor la història i la biodiversitat d’aquests espais i també algunes curiositats que, de ben segur, us sorprendran.
Les visites guiades seran abans del concert de Música als Parcs, tenen places limitades (35 persones) i cal inscriure-s’hi prèviament. Per reservar plaça, s’ha d’enviar un correu electrònic a musicaparcs@bcn.cat, especificant la visita seleccionada, el nom i el cognom del inscrit.
El dia de la visita cal estar deu minuts abans de l’hora de començament al punt de trobada.

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats