Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Festa pel 15è aniversari de l’Aula Ambiental Sagrada Família

10-10-2018

Els propers 19 i 20 d’octubre es celebrarà el 15è aniversari de l’Aula Ambiental, durant la Festa Major de Tardor de la Sagrada Família amb diverses activitats, tallers, debats i d'altres sorpreses.

Portem la cultura de la sostenibilitat als barris de l’Eixample
#15anysAulaAmbiental


L’any 2003, al xamfrà dels Carrers Lepant i Provença s’inaugura el Punt Verd de Barri, i l’Aula Ambiental de Sagrada Família comença les seves activitats i el primer programa de tallers i xerrades ambientals. L’Aula Ambiental i el Punt Verd van ser demandes veïnals canalitzades a través del Fòrum Cívic Sagrada Família, un òrgan de participació d’entitats i veïns i veïnes del barri.

Des d’aleshores l’Aula Ambiental ha mantingut i ampliat els seus serveis adreçats a la ciutadania, a les entitats i la comunitat educativa del Districte, consolidant-se com una referència en educació i sensibilització ambiental a la ciutat.

És per això que els propers 19 i 20 d’octubre es celebrarà el 15è aniversari de l’Aula Ambiental, durant la Festa Major de Tardor de la Sagrada Família.
 
DIVENDRES 19 d’octubre de 18 a 21h

18h: TALLER NEXES: Laboratori de ritmes i dansa. Activitat de dinamització de ball i música per a tots els públics. Música i dansa en directe enfocada a la representació de conceptes ambientals: reutilització, consum responsable, mobilitat sostenible...

19h: L’Aula Ambiental, 15 anys de sostenibilitat al barri. Explicarem breument els 15 anys de tasca de l’equipament al barri: xerrades, tallers, visites escolars al punt verd i l’hort del barri, les festes sostenibles, les sinèrgies amb les entitats i equipaments de l’Eixample. I obrirem el debat plantejant quins reptes en sostenibilitat tenim de cara al futur.
 
19.15h: Diàleg a la fresca amb entitats de l’Eixample: «El canvi per la sostenibilitat des dels barris». Diàleg amb representants de diferents entitats del Districte sobre com s’actua per la sostenibilitat a nivell de barri i els reptes futurs. Entitats convidades: Camí Amic, Plataforma per la Qualitat de l’Aire, El Guaret, Jardins d’Emma, Hort de Fort Pienc i Coopoblet.
Modera: Bruno Sokolowicz, periodista ambiental.
 
DISSABTE 20 d’octubre:

17h: TALLER DE PERCUSSIÓ + EL RITME DELS MENUTS.
Taller de percussió per als més petits “El ritme dels menuts” i taller de percussió amb elements reciclats per a tots els públics.
 
DURANT ELS DOS DIES, en paral·lel a les altres activitats:
Es pintarà un mural amb motius de sostenibilitat, a càrrec de tres artistes gràfics del món del graffiti urbà.
 
             

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats