Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Setmana de l'Energia

Diversos barris
La Setmana de l’Energia és una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica com a camí per avançar cap un escenari de consum energètic responsable que contribueixi a assegurar un sistema energètic sostenible en línia amb els objectius europeus.
 
En aquest marc, diverses entitats i equipaments de Barcelona i el seu entorn coorganitzen unes jornades des d’angles diversos amb l’objectiu de fomentar la sobirania energètica de ciutats i pobles. Les jornades ens mostraran la millora de l’eficiència energètica en edificis, equipaments i instal·lacions a través de visites i rutes guiades.
 
Per augmentar l’autosuficiència de Barcelona, l’Ajuntament ha posat en marxa el passat mes de març una campanya que posa a l’abast de tothom dues eines: el Mapa de recursos energètics de la ciutat per instal·lar energies renovables als edificis i l’Assessor energètic virtual per assessorar a la ciutadania en el control del consum energètic a la llar. Trobareu tota la informació al web: www.barcelona.cat/autosuficiencia

Per a més informació de les activitats i per inscriure-us, ho podeu fer aquí.