This site uses our own and third party cookies to improve our services. If you continue to browse, consider accepting its use. 
You can get more information or how to change your browser settings.   Cookies Policy

Celebració de l'acte central de l'AiguArt a la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova

19-03-2018

Més de 90 persones van assistir a l'AiguArt, l'acte central de commemoració del dia Mundial de l'Aigua, que es va celebrar a la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova

El dissabte 17/3/18 va tenir lloc per segon any consecutiu l'acte central de l'AiguArt a la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova.

L'AiguArt és un programa d'activitats relacionades amb la commemoració del dia Mundial de l'Aigua en el que participen molts equipaments municipals i que pretén conjuntar medi ambient i art.

Hi van participar unes 90 persones.                                                                                                                      

Enguany les activitats incloïen algunes pels més petits, com:
 • La Gota Clara, el cicle de l’aigua a través del fabulós viatge d’una gota d’aigua des del Montseny fins a la selva amazònica. A càrrec d’en Jeep Gasulla.
 • El conte de la Paitida, dona d’aigua del Montseny, acompanyat de làmines il·lustrades per la SCEA.
 • Netegem el mar, joc per pescar per netejar el fons marí i seleccionar uns quants residus per fer un mural artístic  per LaLudo.
 • El Joc de Font en font, de gran format amb preguntes i propostes sobre la morfologia, la fauna i la flora de les fonts, per la SCEA.
 • Joc del Castell de Torre Baró.

I d'altres pel públic adult i famílies com:
 • Sembra Natura: microjardins de cactus i crasses, taller per fer un microjardí amb el mínim impacte ambiental, especialment pel que fa a consum d’aigua.
 • Treu-ne l'aigua clara. Tastet del taller del Com Funciona Barcelona? sobre l’aigua al món per a adults i famílies i de la seva nova motxilla en préstec, per La Fàbrica del Sol.
 • Tast d'aigües amb porrons. Per esbrinar si som capaços de diferenciar pel gust l’aigua de l’aixeta, l’aigua d’ampolla o l’aigua filtrada, per l'Aula Ambiental de Sant Andreu.
 • Fem córrer l'aigua. Sabeu que passa a Barcelona quan plou? Espai de reflexió i d’intercanvi de coneixements sobre els impactes i l’adaptació al canvi climàtic de les ciutats. A càrrec de Grup GAMA (UB).
 • El Laboratori de la platja del Centre de la Platja traslladat a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova per aprendre els valors del litoral: la qualitat de la sorra, les meduses i els microplàstics.
 • Visites guiades a la Casa de l'Aigua i el seu entorn. Història de l'abastament d'aigua a la ciutat i perspectives de futur sobre aquest recurs imprescindible, per la SCEA
 
 

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Latest Pictures

Recent Stories